Nevoia de " Altceva "

Intampini o PROBLEMA in alegerea cadoului ideal, prin intermediul caruia, iti doresti sa aduci fericire in inima familiei, prietenilor sau partenerilor de viata si sa nu dai cumva gres.
De aceea noi ne-am hotarat sa te ajutam sa REZOLVI aceasta problema. Tocmai sub acest pretext si nevoie s-a nascut Vinuri Cu Sentimente. Noi iti oferim ideea unui VIN CADOU ideal, ce exprima inca de pe eticheta sentimente frumoase pe care cu siguranta le imparatasesti cu persoanele dragi.

Ceea ce oferim

Am creat VINURI CADOU ce exprima cate un sentiment. Si nu ne-am oprit aici. Sunt sigura ca majoritatea dintre voi cunosc Fortune Cookie, adica acea prajiturica in continutul careia descoperi un ravas cu un mesaj dragut. Vinuri Cu Sentimente s-a gandit ca nu doar prajiturelele pot surprinde printr-un mesaj, asa ca am creat pentru prima oara in lume conceptul de Fortune Wine, iar ravasul cu mesajul surpriza se gaseste sub forma capisonului sticlei. Deci…v-ati convins cat este de usor acum sa alegeti un VIN CADOU? Mai mult decat atat, va oferim posibilitatea de a personaliza atat sentimentul de pe sticla, cat si ravasele aferente. Serviciul de personalizare este gratuit.

Vinurile Noastre

Colaboratorii si prietenii nostri de la Crama Tohani si Cramele Recas ne ajuta cu continutul sticlei. Asadar va oferim o gama de vinuri de la crame foarte apreciate in Romania, ce sunt indentificata in industrie ca si producatori cu istorie, traditie, calitate si respect pentru pasiunea de a face vin bun. Asadar am reusit sa gasim reteta completa pentru o STICLA DE VIN prietenoasa, aratoasa si delicioasa.
Meniu