Livrare

Livrarea sigura si rapida a produselor comandate reprezinta o parte importanta a experientei clientului Vinuri Cu Sentimente. De aceea, echipa noastra va procesa si rezolva cu promptitudine si profesionalism comenzile dumneavoastra.

Astfel, curierul va livra comanda dumneavoastra pentru produsele standard in maxim 48 – 72 ore de la confirmarea acesteia. Pentru produsele personalizate, timpul livrarii poate ajunge si la 5 zile lucratoare. De asemenea, in cazul unui volum ridicat de comenzi. Livrarea produselor poate intarzia cu 24-48 de ore.

Comenzile plasate in zilele de Sambata si Duuminica, vor fi livrate la adresa mentionata de catre dumneavoastra in cursul zilelor de marti.

In vederea expedierii, produsele vor fi ambalate in mod corespunzator pentru a nu suferi deteriorari pe perioada transportului.

Livrarile se executa prin intermediul serviciilor de curierat Fan Courier, costul aferent acestui serviciu fiind de 25 RON/comanda.

Pentru comenzile mai mari sau egale cu 400 RON, livrarea se va face in mod gratuit, neimplicand nici un cost suplimentar din partea dumneavoastra.

Nota: pentru produsele expediate in afara ariei de acoperire a celor doua firme de curierat, pot aparea costuri de transport suplimentare, despre care veti fi anuntati telefonic, dupa plasarea comenzii. 

Meniu