Termeni si Conditii

 1. General

Vizitarea si folosirea site-ului www.vinuricusentimente.ro (SITE), inclusiv comandarea produselor, implica acceptarea Termenilor si Conditiilor prezentate in continuare. Ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestui document fara nicio notificare prealabila. Site-ul www.vinuricusentimente.ro este destinat persoanelor fizice cu varsta incepand de la 18 ani si persoanelor juridice. Devenind membru al site-ului, persoana declara ca intruneste aceasta conditie.

Site-ul www.vinuricusentimente.ro este administrat de:

Yonuru&Co. SRL (VANZATOR)
CIF: 36115559
Reg. Com.: J40/7287/2016
Capital social: 200 RON
Sediul social: Strada Prelungirea Ghencea, 93 T, sector 6, Bucuresti

Cont IBAN: RO05BTRLRONCRT0349987401
Banca Transilvania, Sucursala Militari
Telefon: 0723273198
Email: ruxandra@vinuricusenimente.ro

 1. Continut

Continutul integral al site-ului incluzand imaginile, textele, simbolurile, elementele de grafica web, scripturi, programele, elementele vizuale este proprietatea Yonuru & Co. SRL si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Yonuru & Co. SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.Intreg continutul site-ului a fost elaborat cu atentie deosebita privind acuratetea datelor si a informatiilor.

 1. Produse si servicii

Produsele disponibile pe site-ul www.vinuricusentimente.ro sunt personalizate si realizate de catre site-ul cu pricina. Culorile si design-ul etichetelor corespund imaginilor de pe site. www.vinuricusentimente.ro isi asuma responsabilitatea continutului etichetelor. In cazul in care cumparatorul observa defecte asupra produselor, se poate adresa administratorului la adresa de e-mail: ruxandra@vinuricusentimente.ro sau numarul de telefon: 0723.273.198.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de www.vinuricusentimenre.ro oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client. Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare-cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul www.vinuricusentimente.ro , nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

 1. Pretul

Toate preturile afisate pe site, pentru produse sau servicii, sunt exprimate in RON si includ TVA. Ele nu includ cheltuelile de expeditie, in afara cazului in care acest lucru este specificat in mod expres pe site. Pretul pentru livrare prin curier este specificat in dreptul fiecarei comenzi inregistrare pe site. Pretul tiparit pe factura va fi acelasi cu cel confirmat telefonic de reprezentantul vanzatorului.

 1. Livrarea

Livrarea produselor se va face direct de catre vanzator, sau prin curier. In afara cazului in care este altfel specificat, cheltulelile aferentre expedierii produselor prin curier, vor fi suportate de catre cumparator. Cuantumul acestor cheltuieli va fi confirmat telefonic de catre reprezentantul vanzatorului. Taxa de livrare este de 25 ron/comanda, iar comenzile de min. 400 ron beneficiaza de livrare gratuita.

 1. Plata

Produsele comandate prin intermediul site-ului vor fi achitate fie in avans, prin transfer bancar catre contul vanzatorului, fie ramburs, la primirea coletului. In cazul platii in avans, dovada efectuarii transferului va fi transmisa prin email la adresa ruxandra@vinuricusentimente.ro. www.vinuricusentimente.ro isi rezerva dreptul ca in unele cazuri sa acorde clientului numai posibilitatea platii in avans, tinand cont de factori precum valoarea comenzii, natura produselor si altele. Produsele comandate vor fi achitate integral, in caz contrar livrarea fiind refuzata.

 1. Calitate, garantie si politica de retur

Toate produsele comercializate de vanzator indeplinesc prevederile legale nationale in vigoare cu privire la calitatea produsului.”Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 24 de ore de la primirea produsului.” De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 24 de ore de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.Clientul are obligatia de a notifica in scris vanzatorul privind intentia sa de a efecta returnarea produselor, in termen de maxim 24 de ore de la livrarea acestora. Produsele returnate este necesar sa se gaseasca in aceasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original si impreuna cu documentele de care a fost insotit. Livrarea catre vanzator a produselor returnate se va efectua prin aceeasi metoda prin care s-a efectuat si livrarea lor initiala, cu asigurarea lor pe perioada transportului si pe costul exclusiv al cumparatorului.Vanzatorul va returna contravaloarea comenzii in termen de 30 de zile de la data returnarii, prin transfer bancar sau prin mandat postal. Cheluielile de returnare vor fi suportate de cumparator. Nu se vor inapoia cheltuielile de transport si cele de asigurare a marfii.

           8. Datele cu caracter personal

 1. Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Vinuri Cu Sentimente pentru a va confirma comenzile, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Vinuri Cu Sentimente se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei dintre client si Vinuri Cu Sentimente.
 2. Vinuri Cu Sentimente se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale daca utilizarea lor nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele noastre.Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România.Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.Vinuri Cu Sentimente se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale daca utilizarea lor nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele noastre.In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.8 a) Protectia datelor tale : Scopul nostru, in ceea ce priveste social media, este unul educational, iar noile reguli de protectie a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, iti promitem ca siguranta datelor tale este o prioritate pentru noi si ca folosim aceste date pentru unicul scop de a-ti oferi o experientă personalizata atat pe site-ul nostru, cat si pe platformele online pe care ne promovam produsele si serviciile (Facebook și Google).

  Adresa de email

  In cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ti trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar si la articolele si resursele pe care le publicam periodic pe acest site;

  Prenumele și Numele

  In cazul in care ne-ai furnizat Prenumele și Numele tau, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primesti de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati; De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabileste un acord comercial cu Vinuri Cu Sentimente sau pentru facturare.

  Numarul de telefon

  In cazul in care ne-ai furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, in scopul informarii cu privire la modificarile de ultim moment.

  Numele companiei

  In cazul in care ne-ai furnizat numele companiei pentru care lucrezi, sau pe care o administrezi, folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste un acord comercial cu Vinuri Cu Sentimente sau pentru facturare.

  Datele de facturare

  In cazul in care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal, Seria si Numarul Cartii de Identitate), folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste un acord comercial cu Vinuri Cu Sentimente sau pentru facturare;

  Datele despre browser/IP/dispozitiv

  In cazul in care ai fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosesti site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca tu sa gasesti mai usor informatiile pe care le cauti; de asemenea, pentru ca folosim o platforma e-commerce adresa de IP ne poate ajuta in eventualitatea unor cazuri de frauda, daca institutiile responsabile vor solicita aceste date;

  Concluzie

  Am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa nu fii obligat(a) sa ne furnizezi niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu te putem anunta cu privire la serviciile noastre de care ai putea fi interesat(a).

   

  8 c) Partajarea datelor personale : Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.

  Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România.

  Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

  8 d) Mesajele noastre de marketing : In cazul in care avem acordul tau (te-ai abonat la newsletter-ul Vinuri Cu Sentimente ), iti vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre evenimentele pe care urmeaza sa le organizam, despre articolele nou-publicate pe acest site si despre articole utile publicate pe alte site-uri de pe internet.

  Dezabonare de la newsletter

  Te poti dezabona de la newsletter in orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

  • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
  • Prin trimiterea unui email către noi, in care sa soliciti dezabonarea.

  In oricare dintre cele două situatii, ne vom asigura ca nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare in acest sens va fi rezolvata in maximum 48h de la primire.

  8 e) Drepturile Utilizatorului : Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor.

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele tale;
  2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
  3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
  4. Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine;
  5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;
  6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;
  7. Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.

  Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugam sa ne trimiti un email accesand aceasta pagina

 1. Recenziile si comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul nostru pot face comentarii la adresa acestuia si recenzii privind produsele oferite. Aceste vor fi publicate numai dupa o aprobare prealabila. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu publica comentariile sau recenziile ce folosesc un limbaj necorespunzator, cu un continut ilegal, obscent amenintator sau defaimator, care aduc atingere vietii private a altor persoane sau incalca drepturi de proprietate intelectuala. De asemenea, vanzatorul nu va publica comentarii sau recenzii ce contin virusi sau texte promotionale sau orice forma de spam.

Vanzatorul nu poarta vreo respensabilitate si nu va putea fi tinut la plata de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau recenzii.

   10. Acceptarea Cookie-urilor

Acceptarea cookie-urilor are în vedere pagina web vinuricusentimente.ro, administrată de SC Yonuru&CO. S.R.L.

Definiții

Cookie-ul este un fișier electronic de dimensiune redusă, care va fi memorat în dispozitivul de pe care se face accesul pe pagina Vinuri Cu Sentimente. Din punct de vedere al siguranței, acestea nu conțin amenințări cum ar fi viruși, spyware sau alte aplicații. Acestea sunt de două tipuri: pe sesiune sau fixe. Diferența este că cele din urmă rămân memorate iar cele dispar odată cu închiderea sesiunii. Cele permanente pot fi șterse manual de către utilizator.

Ce fac cookie-urile?

Prin intermediul cookie-urilor pagina web Vinuri Cu Sentimente poate afișa conținut relevant, adaptat la necesitățile utilizatorului. Aduc o contribuție importantă în navigare ușoară și ușurează experiența utilizatorilor.

Ce cookie folosește pagina web Vinuri Cu Sentimente

Orice vizită pe pagina web Vinuri Cu Sentimente duce la memorarea cookie-urilor pentru următoarele motive:

 • Cookie pentru măsurarea performanței
 • Cookie pentru analiza vizitatorilor
 • Cookie pentru geotaretting
 • Cokie pentru logare/înregistrare
 • Cookie pentru promovare/publicitate

Cookie-urile și datele personale

Cookie-uile nu conțin, de cele mai multe ori,  date cu caracter personal. În cazul în care date cu caracter personal sunt reținute acestea sunt criptate pentru a împiedica orice acces neutorizat la acestea.

Ștererea cookie-urilor

Orice aplicație de accesare a paginilor web, denummită Browser conține setări care să limiteze salvarea cookie-urilor sau ștergerea acestora.

11. Forta majora si cazul fortuit

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.Daca in termen de 48 de ore de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 48 de ore de la data producerii evenimentului.

12. Litigii si dispozitii finale

Orice disputa ce ar putea aparea intre vanzator si cumparator, in legatura cu acest document, va fi mai intai rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare se va dovedi imposibila, solutionarea sa va reveni instantei judecatoresti din circumscriptia in care se afla sediul vanzatorului.

SOLICITARI

Daca te-ai abonat la Newsletter-ul nostru te poti dezabonaba folosind linkul de “Unsubscribe” din mailurile pe care le primesti de la noi sau ne poti scrie direct folosind butonul de mai jos.

Daca ne-ai scris folosind vreunul dintre formularele noastre de contact, am pastrat Numele, Prenumele si Adresa ta de e-mail. Folosind butonul de mai jos ne poti scrie si solicita sa iti stergem datele pe care le stocam.

Meniu