Christian & Renata Liked Vinuri Cu Sentimente

Pe Christian si Renata i-am cunoscut datorita unei prietene dragi din “breasla” noastra. A fost dragoste la primul pahar de vin. Produsele Vinuri Cu Sentimente au avut un impact atat de mare asupra cuplului nostru favorit incat nu s-au putut abtine sa nu povesteasca mai multe despre noi. Pe blog-ul christian-renata.com puteti descoperi ideile si shooting-ul absolut superb pe care l-am realizat cu ajutorul fotografului Andrei Ghioarca. Multumim farmacistuldeserviciu.ro pentru ca ne-ai reunit fortele!

http://christian-renata.com/cadouri-de-valentines-day-pentru-ea

Alegerea unui cadou pentru jumătatea ta este întodeauna o provocare. Stim! “Oare o să-i placă? S-ar aștepta la altceva? O să dau greș?” sunt întrebările firești pe care la un moment dat fiecare dintre noi și le pune în preajma zilei de 14 februarie.Ne dorim să fie totul on fleek, iar supriza pentru jumătatea ta trebuie să fie pe măsura așteptărilor. Să respirăm adânc, să culegem idei și în cele din urmă să facem alegerea care să o suprindă. Good luck!
Pentru ea, un cadou inspirat poate să fie chiar acea atentie la care nu s-ar fi gândit, dar care îi prinde foarte bine: o face să se simtă mai frumoasă, îi împlinește o dorintă mai veche sau îi aduce aminte de o mică plăcere vinovată, dar atât de plăcută (#chocolateaddiction).De ce nu? Asta ar trebui să te întrebi atunci când nu ești sigur pe acel ceva care ar ieși din tipare, însă de fapt acesta este secretul: pariază pe ceva la care nu s-a gândit toată lumea. Și crede-ne că în cazul fetelor, această strategia nu are cum să dea greș.
Iată ideile noastre sau altfel spus toate cadourile pe care Renata ar vrea să le primească (lucky me).
  1. sticlă de vin cu sentimente – 60,00 lei pe vinuricusentimente.ro 
La fel cum “Paris is always a good idea!” și cartea “How to be parisian” is always a good choice for your girl! I se vor dezvălui trucuri despre beauty, relatii și fashion așa cum doar francezii ar putea să o facă: cu umor, ironie fină și multă savoare. Oferă-i kit-ul complet pentru câteva ore de relaxare și alege să-i dăruiești această carte alături de o sticlă de Vin Cu Sentimente. Și… iată că ti-am dezvăluit și cel mai scurt drum spre inima ei.

Articolul precedent
PinLume.com Liked Vinuri Cu Sentimente
Articolul următor
Interviu Vinuri Cu Sentimente exclusiv pentru Breslo.ro

Niciun rezultat găsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu