In sfarsit avem Harta Viticola a Romaniei

Se intampla multe lucruri frumoase in industria minunatelor noastre vinuri. Dupa bucuria pe care am avut-o cu lansarea Cramei 7ARTS am  aflat ceva super important si interesant. Pe data de 24 august s-a lansat Harta Viticola a Romaniei care reprezinta un pas imens in dezvoltarea si promovarea industriei vinurilor romanesti atat pe plan national, cat si international. Cu o istorie indelungata a mestesugului productiei de vin consider ca e musai sa aparem si noi in cartile internationale.

Observ pe zi  ce trece cum iuitorii romani de vinuri se ataseaza tot mai mult de cramele romanesti si soiurile autohtone. Intelesesem deja ca se pregateste un proiect interesant si total necesar referitor la realizarea unei harti viticole, dar sunt fericita ca acest lucru s-a si fructificat. Harta viticola a Romaniei este un proiect realizat de CrameRomania.ro, care este singura baza de date bilingva online a cramelor din Romania si care are doua scopuri precise: informarea si educarea iubitorilor de vinuri romanesti.

Informare

Din fericire exista CrameRomania.ro unde putem afla locul exact unde se localizeaza cramele romanesti si daca acestea ofera si componenta de turism viticol. Informatia este clar cea mai importanta unealta in gasirea vinului preferat si ca sa nu il stresezi prea mult pe Google in cautarea fiecarui website de la fiecare crama romaneasca, CrameRomania.ro le aduna pe toate in acelasi loc. Dar totusi ma intrebam cand o sa apara acel element important – harta viticola. In general fiecare tara producatoare de vinuri are o harta a cramelor din tara respectiva, deci clar Romania nu trebuie sa ramana mai prejos. Datorita unui om de cuvant si tare drag mie, Alina Iancu, reusim astazi sa avem aceasta harta complet necesara in drumul Romaniei catre o promovare clara in industria vinului.

Educare

Harta nu contine doar cramele si zonele unde poti face o vizita, ci si o scurta povestioara despre soiurile autohtone. Soiurile romanesti sunt absolut delicioase si consider ca este minunat sa cunoastem cele mai importante aspecte despre ele. Doar sunt soiurile cu care trebuie sa ne mandrim.

Harta viticola se gaseste la un pret aproximativ de 15 lei atat online pe website-ul www.crameromania.ro, cat si in puncte fizice mentionate tot pe acelasi website.

harta viticola a romaniei

, , ,
Articolul precedent
7ARTS Winery, un blend exceptional de vinuri superbe si arte vizuale
Articolul următor
Malbec World Day cu Vinorama la Ambasada Argetinei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu